top
logo

>> Hírdetmény <<


Kezdőlap
Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara
Állami projektértékelő jogviszonyról PDF Nyomtatás E-mail
Írta: bkmmk   
2016. október 09. vasárnap, 19:11

Tisztelt Kamarai Tagok!

Az Országgyűlés ez évben alkotott törvényt az állami projektértékelő jogviszonyról, amely lehetőséget ad arra, hogy a mérnöki szakmai tudás és szerepvállalás, az igények súlyának megfelelően jelenjen meg a pályázati felhívásokra beadott támogatási kérelmek elbírálásakor.
A jogviszony pályázat alapján jön létre, amely szerint a pályázónak kormány tisztviselői, közalkalmazotti jogviszonnyal kell rendelkeznie vagy többségi állami befolyás alatt álló gazdasági társaság munkavállalójának kell lennie. Más jogviszonyban munkát végzők nem lehetnek állami projektértékelők.

A mellékletben elérhető a tájékoztató az állami projektértékelő jogviszonyról.

Titkárság

 
Tájékoztató PDF Nyomtatás E-mail
Írta: bkmmk   
2016. október 05. szerda, 15:46

Tisztelt Kamarai Tagok és Szakmagyakorlók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. október 4-től megváltozott a jogi továbbképzés felépítése. Érdekes és új témákkal bővültek a szakmagyakorlók számára elérhető kurzusok, amelynek célja, hogy a szakmagyakorlók azokat a kurzusokat végezhessék el, amikről valóban úgy gondolják, hogy hasznos tudást nyújthatnak számukra.

A legfontosabb változások a következők:

  • Az online keretrendszerben elérhető 7 kurzus helyett most már 18 kurzus található, amelyből a résztvevők saját maguk állíthatják össze azt a kurzuslistát, amelyet teljesíteni szeretnének. (Az új kurzusokat az átállást követően folyamatosan élesítik, illetve további  2 tananyag van jelenleg is kidolgozás alatt, melyekkel az összlétszám hamarosan 20-ra fog emelkedni.)
  • Az eddigi 7 kurzus helyett egységesen 6 kurzus elvégzése szükséges a jogi továbbképzés teljesítéséhez.
  • Megszűnik az úgy nevezett szakterületi jogi továbbképzés.

A kurzuslista összeállítása az első belépésnél történik. Minden kurzushoz megtalálható egy rövid leírás, illetve bevezető videó anyag, ezzel is segítve a részt vevőket a számukra megfelelő kurzusok kiválasztásában.

Azok, akik az eddigi rendszerben már rendelkeznek elvégzett kurzusokkal, azokat a teljesítéseket természetesen az új rendszerbe átemelik, beszámításra kerülnek, így csak a fennmaradó kurzusokat kell a továbbiakban teljesíteniük (összesen 6-ot).

Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre.

Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara
Titkársága


 
IV. TSZSZ szakértői pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: bkmmk   
2016. szeptember 28. szerda, 07:50

>>2016-os cikk szövege<<

>>TSZSZ-palyazati-felhivas-2016<<

>>TSZSZ-palyazati-adatlap-2016<<

 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

17. oldal / 22

bottom

Támogatja a Joomla!. Designed by: ThemZa tutorials ntchosting Valid XHTML and CSS.